Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları! (18 Temmuz 2019 Perşembe)
        • 1

          Kova’daki Ay, Boğa’daki Uranüs ile açıda. Bu aşama aradığınız bir yanıtı gösterilebilir. Değişken duygudurum dalgalanmaları problem yaratabilir. Sevgi ile ilgili olarak bireycilik ve trajik ve dramatik durumlara yol açabilecek saf duygusallık veya kısıtlama duygusunu ortaya çıkarır. Kova’daki Ay Aslan’daki Mars ile çatışacak. Bu muhalefet tartışmalara ve acele davranışlara neden olabilir. Cinsiyetler arasında bir sıkıntı olması beklenebilir. Savurganlık ve harcama eğilimi görülebilir. Bugün kaprisli, tedirgin ve belki de tutkulu olmak gibi özelliklere sahip.

        • 2

          KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Ortaya çıkan sorunların üstesinden gelmek için zorlanacaksınız ve bunları çözmek için önemli zaman ve çaba harcamanız gerekecek. Baskı altında olsanız bile, başarılı olma gücünüz var.

        • 3

          BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün sıkıntılı ve zor durumlarla yüz yüze geleceksiniz. Çok mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Dinlenmek ve rahatlamak, aklınızı sakinleştirmek ve pillerinizi şarj etmek için kendinize zaman ayırmanız gerekir.

        • 4

          İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Son olaylar, kafanızda karışıklığa neden olan büyük bir baskı oluşturdu. Tüm bunlar, doğal olarak sizde yarattığı stresin yanı sıra, kendinizi sudan çıkmış bir balık gibi hissetmenizi sağladı. Çıkmazda olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak öyle değil.

        • 5

          YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Size mutluluklar verecek mutlu sürprizlerle ve olumlu gelişmelerle dolu bir gün. Planladığınız ve çalıştığınız her şey sonunda bir araya geliyor. Sonuç olarak en üst seviyedesiniz ve nihayet hak ettiğiniz ödüle ulaştığınızı hissediyorsunuz.

        • 6

          ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Hem kendi düşünceleriniz hem de etrafınızdaki şeyler sisli ve bu sis size biraz yardımcı olmuyor. Sanki uzayda kaybolmuş gibisiniz, hangi yöne gideceğinizi veya ne yapmanız gerektiğinden emin değilsiniz.

        • 7

          BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Son günlerde maruz kaldığınız baskıdan nihayet kendinizden kurtulabilir ve tüm hedeflerinize ulaşmada dinamik olarak ilerleyebilirsiniz. Bir plan bulup kendini organize etmelisin, böylece kendini bir daha asla bu kadar zor bir yerde bulamazsın.

        • 8

          TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün birçok yeni görev ve sorumluluk almaya davetlisiniz, bu yüzden hazır olun. Düzenli yapılacaklar listeniz için zaman bırakırken, yeni çıkan işlerle başa çıkabilmeniz için bir plan yapın. Aynı anda çok fazla cephede savaşırsanız, başarılı olamayacaksınız.

        • 9

          AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugünlerde enerjinizi ve dinamizmi inkar etmek zor! Bu, bir süredir sizi rahatsız eden ve çok fazla strese neden olan sorunu çözmenize yardımcı olacak.

        • 10

          YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün en iyi durumda değilsiniz ve ruh haliniz çok düşük. İnsanlara ve durumlara karşı olumsuz hissediyorsunuz ve bu doğrudan planlarınızı etkileyecektir. Şu anda hiçbir şey yapma havasında değilsiniz. Abartmamaya çalışın.

        • 11

          OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          İşyerinde çok fazla baskı altında olabilirsiniz, ancak bugün arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize yardım etmek için zaman ayırmanız şarttır. Ne kadar zor olursa olsun, destek önermek için elinizden geleni yapın.

        • 12

          KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün şok edici ve planlarınızı bozan bazı tatsız gelişmeler için yaşayacaksınız. doğru bir şekilde ele alırsanız ve belirli engellerin etrafında dolaşırsanız, bu mini kargaşanın galibi çıkacağınızdan emin olabilirsiniz.

        • 13

          BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün tüm hayallerinin gerçek olduğunu göreceksin sevgili Balık! Planladığınız ve umduğunuz her şey sonunda oluşmaya geliyor ve size mutluluk getiriyor. Hepsi de göklerdeki elverişli gezegensel uyum sayesinde.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa