Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (13 Haziran 2019 Perşembe)
        • 1

          Bugün sabah saat 7.05'te Ay, Akrep'e taşınacak ve önümüzdeki iki buçuk gün boyunca orada kalacak. Akrep'in hükümdarı aslında Plüton'dur; bu nedenle, bizde yoğun enerjileri, tutkuları, duygusallığı ve dürtüselliği uyandıracaktır. Fakat Plüton'un olumsuz nitelikleri de var: kendinizi çekişme ve intikam alma isteği içinde bulabilirsiniz. Sonuçta, Plüton yeraltı dünyasının tanrısıdır. Yeni görüşler ve deneyimler kazanmak ve bu dönemde ciddi ve önemli değişikliklerle kolayca baş etmek istiyorsunuz. Akrep’teki Ay Boğa’daki Uranüs’le karşı karşıya gelecek. Bu ne demek? Kararsız davranışlarda bulunabilirsiniz. Değişken duygudurum dalgalanmaları problem yaratabilir.

        • 2

          KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Büyük olasılıkla bugün telefonda çok zaman harcayacaksınız, birkaç kişiyi arayıp, onları bir araya getirmeye çalışacaksınız. Programları dengelemek sizin için bayağı zor olacak, ama bu işin de altından kalkacaksınız.

        • 3

          BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Hayatınızdaki önemli bir kişiyle oturup sohbet etmeniz gerektiğini hissediyorsunuz, ama bunu biraz erteleyin. Duygularınız çok taze ve coşkulu. Biraz sakinleştikten sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

        • 4

          İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bekarsanız, müjdem var! Eğer hala bekarsanız, bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştırabilir. Sizi daha önce diğer bekar arkadaşlarıyla tanıştırmamışlarsa, arkadaşlarınıza size uyacak birini tanıyıp tanımadıklarını sorun. Bugün ayrıca, bir grupta veya toplantıda biriyle tanışabilirsiniz.

        • 5

          YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Kendinizle eşiniz arasında “değerler” veya aile bütçeniz konusunda bir tartışma olabilir. İkiniz de açık fikirli olursanız, karşılıklı memnun olacak şekilde sorununuzu çözebileceksiniz. İkiniz de bir süre için daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

        • 6

          ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Son zamanlarda kariyerinizle ilgili bir seçim yapmış olabilirsiniz ya da yapacaksınız. Dört ayak üstüne düşeceğiniz bir seçim olacak. Burada koruyucu meleğiniz, sizi harekete geçmek için zorlayan eşiniz olabilir.

        • 7

          BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün bir arkadaşınızdan Internet üzerinden bazı iyi haberler alabilirsiniz. Ailenizdeki erkekler bugün biraz iletişime kapalı olabilir; onlarla herhangi bir tartışmaya girmeyin. Kendinizi yormanıza gerek yok.

        • 8

          TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün rüya gibi ve odaklanmamış olacaksınız ve önünüzdeki yolun pratik gerçeklerine konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle ilk defa gireceğiniz bir ortamda olacaksanız, kendinize dikkat edin. Bir arkadaşınızla beraberseniz, onun rehberliğine güvenin.

        • 9

          AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün eşinizle ya da sevgilinizle iletişiminizde zorluk yaşayacağınız anlar olacak, tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün aklınız değil daha çok duygularınız sizi yönetecek.

        • 10

          YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Sezgilerinizle bağlantılarınızın bugün itibariyle biraz azaldığını görebilirsiniz. Endişelenmeyin, hayat bir döngü. Bugünlerde sezgilerinden çok aklınızla hareket edeceksiniz.

        • 11

          OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Geçmiş hatalarınız için sürekli endişelenmeye zaman harcamak, enerjiniz içinbüyük bir israf. Şimdi kim olduğunuz ve gelecekte neler başarmayı umduğunuza odaklanın. Büyük bir hata yapmış olduğunuzu düşünüyorsunuz ama aslında herkesin uzun zamandır unuttuğu ufak bir sorun için gereksiz yere endişeleniyorsunuz.

        • 12

          KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Para kazanma fırsatı ya da sizi yatırıma yönlendirebilecek bazı ilginç bilgilerin size akacağı bir gündesiniz. Ancak uyarmam gerek, dikkatli olmazsanız hala bir miktar kayıp riski olduğunu unutmayın.

        • 13

          BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Eviniz veya aileniz şu anda biraz karmakarışık. İşler iyi gidiyor, ama yapacak çok şey var ve hepsini halletmek için çok az zaman var. Enerjinizi düzenli kullanın ve tüm işleri bir anda yapmaya kendinizi zorlamayın.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa