Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın işlediği cinayet anı

        Cinayetten 8 dakika önce, lojmanın önüne Celal Yılmaz'ın otomobiliyle birlikte motosikletiyle gelen Sülüşoğlu'na, Emniyet Müdür Yardımcısı'nın aracından inerek tekme ve yumruk attığı görülüyor.

        Güvenlik kamerası görüntülerinde, saatler 00.49'u gösterirken, Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz ile motosikletli Ahmet Sülüşoğlu'nun Halkalı'daki lojmanın giriş kapısının önüne birlikte geldikleri görülüyor. Aracından çıkan Celal Yılmaz, motosikletini durdurup inen Sülüşoğlu'na tekme ve yumruk atıyor. O sırada lojmana gelen bir otomobilden inen kişi ile güvenlik görevlileri araya girerek kavgayı ayırıyor.

        GİTTİ, 8 DAKİKA SONRA GELDİ

        Birkaç dakika süren bu gerginlikten sonra, 33 yaşındaki Ahmet Sülüşoğlu motosikletine binerek lojmanın önünden uzaklaşıyor. Ancak Sülüşoğlu saat 00.57'de, yani kavgadan 8 dakika sonra yeniden motosikletiyle lojmanın önüne geliyor ve kuru sıkı tabancasını çekiyor. O sırada biri güvenlik görevlisi, biri de sivil giyimli 2 kişiyle birlikte yan yana durmakta olan Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, silahını çekerek yakın mesafeden Sülüşoğlu'na ateş edip öldürüyor.

        Celal Yılmaz'ın cinayetten sonra telaşlı şekilde cep telefonundan arama yaptığı da dikkat çekiyor.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa