Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakanlıkta kritik toplantı Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında toplandı. Kurulun yoğun gündemi arasında Gülen okullarını kapatılması da var Yunanistan seçimleri de

        HABERTURK.COM

        Başbakan Davutoğlu başkanlığında, saat 13.00 sıralarında toplananBakanlar Kurulu şu sıralarda Başbakanlık Merkez Bina'dadevam ediyor.Yoğun bir gündemi bulunan toplantıda, Başbakan, kurul üyelerine Davos'taki temasları hakkında bilgi verecek. Davutoğlu bunun yanı sıra Diyarbakır ve Batman'daki izlenimlerini de paylaşacak.

        AVCI'DAN GÜLEN OKULLARI BRİFİNGİ

        Bakanlar Kurulu'nun gündemindeki bir başka önemli konu yurt dışında bulunan Gülen okullarının kapatılması. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, söz konusu okulların yerine MEB'ye bağlı okulların açılması için yürütülen ön çalışmalar hakkında detaylı bilgi verecek.

        ÇÖZÜM SÜRECİ VE ELEKTRİK KRİZİ MASADA

        Masadaki en hassas konu başlıklarından bir diğeri ise çözüm süreci ve Diyarbakır'da patlak verip 6 ilde yaşanan elektrik krizi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, krizin başından bu yana yaşananları kurul üyelerine anlatacak ve gerginliğin nedeni, alınması gereken önlemler konuşulacak.

        YUNANİSTAN'LA YENİ DÖNEM

        Başbakan Davutoğlu başkanlığındaki Bakanlar Kurulu'nda, Yunanistan'da Syriza'nın zaferiyle sonuçlanan seçimler de ana gündem maddeleri arasında yer alıyor. Aleksis Çipras liderliğindeki yeni yönetimde Türkiye ile Yunanistan ilişkilerinin nasıl olacağı detaylı şekilde değerlendirildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa