Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim GÜNÖP, Feramuz Üstün'le bir araya geldi

        "Madem ki Gümüşhaneli olmanın sefasına lutfedildik, cefası yormasın bizi" diyerek yola çıkan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu faaliyetlerine hız verdi. "Gençlik Değerleriyle Buluşuyor" adıyla düzenlediği söyleşinin ikinci konuğu Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün oldu.

        İlbank İstanbul Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde gerçekleşen söyleşiye birçok üniversiteden öğrenci katıldı. Öğrencileri özellikle önemsediğini hatırlatan Üstün, öğrenci platformlarının önemli olduğunu belirtti.Üstün" Gençlerin bugün imkanları daha fazla,dolayısıyla bugünkü gençlerin daha özgüvenli, dünya meselelerine adapte olacak şekilde kendilerini yetiştirebiliyorlar" dedi. Gençlerin memleket meselerine ilgi duyması sebebiyle mutlu olduğunu vurgulayan Üstün söyleşiden dolayı da çok mutlu olduğunu belirtti. Bunun yanında Gümüşhane'nin kalkınma açısından ekonomik,sosyal,turizm ve yatırımlar konuları da ele alındı.

        Gümüşhane'deki yatırımlar için Üstün "Gümüşhane son 12 yılda 4.5 katrilyon yatırım almada Türkiye 7.sidir"dedi.Ekonomik gelişmeleri vurgulayarak; Gümüşhane'nin işsizlikte ise Türkiye'de en düşük işsizlik oranına sahip üç ilden biri olduğunu belirtti.İşsizliği daha da düşürmeye çalıştıklarını söyledi.

        Gümüşhane'nin önemli bir katkıyı iyi bir ivme yakalayan Gümüşhane Üniversite'sinin sağladığını kaydetti. Öğrencilerin soruları üzerine Milletvekilliğinden bahsederek"bir partiden aday olup seçilebilirsiniz,seçildikten sonra tüm milleti temsil edersiniz"dedi.

        Programda emeği geçen herkese teşekkür eden Üstün'e plaket takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimiyle sona eren programda, Günöp Başkanı Birgül Balta ve Yönetim Kurulu Milletvekili Feramuz Üstün'e ve katılan öğrencilere teşekkür etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa