Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Rekor ikramiye huzur getirmedi, süper loto sonuçları, süper loto kazananı, süper loto kaç para verdi

        Milli Piyango İdaresince 4 Eylül'de düzenlenen Süper Loto çekilişinde 8, 11, 12, 21, 24 ve 45 rakamlarını bilen Edirne ve Van'da yaşayan 2 kişi 11 milyon 345 bin 642'şer lira ikramiye kazandı. Sabah'ta yer alan habere göre, herkes talihlileri merak ederken, Edirne'deki talihli Fuat Özdemir (36), ikramiyenin yarısını hesabına yatırdığı patronu tarafından "kandırıldığını" iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Tarım ilaçları satan bir firmada hamal olarak çalışan Özdemir iddiaya göre parayı daha iyi değerlendireceğini söyleyen patronu Barış Aslan'ın hesabına yaklaşık 5.5 milyon lira yatırdı. Daha sonra "Sarhoştum, bana bir belge imzalattılar" diyen Özdemir yakınlarının telkini üzerine parayı geri istedi. Ancak patronu bunu reddedince Özdemir polise başvurdu. Konu savcılığa intikal ederken, Aslan'a aktarılan paranın 600 bin liralık kısmının bankadan çekildiği belirlendi. Paranın kalan kısmına ise savcılık talimatıyla tedbir konuldu.

        KORUMA TUTMAK ZORUNDA KALDI

        Konuyla ilgili görüştüğümüz Barış Aslan, kuponu ortak oynadıklarını öne sürerek "İkramiye ikimizin ortak hesabına yattı. Daha sonra Fuat Özdemir'den el yazısıyla alınmış yazılı bir izinle hesaplar ayrıldı. Herkesin payı kendi kişisel hesabına yatırıldı. Ben kendi payımı aldım. O da kendi payını aldı. Eğer dava açılırsa gerçekler ortaya çıkacak" dedi. Öte yandan Özdemir'in paranın bir kısmıyla ağabeyine ve kardeşlerine ev, araba ve motosiklet aldığı, ancak aile fertleri arasında kavga çıktığı öğrenildi. Yeğenine 20 bin liralık motosiklet alan Fuat Özdemir'e ağabeyinin "Herkese ev, araba aldın. Bize sadece 20 bin liralık motosiklet düştü" dediği öne sürüldü. Özdemir'in çevresindekilere "Para huzur getirmedi" dediği, ayrıca tehditler aldığı için koruma tutmak zorunda kaldığı belirtildi. Fuat Özdemir'in içkili lokantalarda "Ben milyonerim, burayı dağıtırım, parası neyse veririm" dediği, kendisine "Hayırlı olsun" diyenlere içki dağıttığı öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa