AKP'ye molotof kokteylli saldırı
Gebze ilçesinde AK Parti'nin 2 mahalle teşkilatına molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Teşkilatlarda maddi hasar oluştu.
Gebze'de 4 saat arayla AKP'nin iki mahalle temsilciliğine molotof kokteyli saldırı düzenledi. Can kaybının yaşanmadığı saldırılarda maddi hasar meydana gelirken saldırganlar kaçmayı başardı. Saldırıları İstanbul’da yaşanan olaylara bağlayan polis alarma geçti.
Gebze'de ilk saldırı dün saat 19.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi'ndeki Yaşar Doğu Caddesi'nde bulunan AKP temsilciliğinde meydana geldi. AKP mahalle temsilciliğinde partilelerin oturduğu bir sırada kimliği belirsiz iki saldırganın caddeden geçerken fırlattığı molotof kokteylliler camı kırıp içeriye düştü. Temsilcilikte bir anda panik ve korkuya neden olan saldırıda çıkan yangın, şoku kısa sürede atlatan partililer tarafından söndürüldü. Saldırganlar ise yaya olarak kaçarak izlerini kaybettirdi. Saldırının ardından olay yerine gelen polis, zanlıların yakalanması için bölgede araştırma başlattı. Ancak yapılan aramalarda saldırganlar yakalanamadı.