Protez bacaklı çocuğa darp iddiası
Doğuştan bacakları olmayan ve aynı zamanda kalbindeki delikle yaşamak zorunda olan 10 yaşındaki M.Ö.'nün, şehir magandalarının hedefi olduğu iddia edildi
ABONE OLProtez bacak kullandığı için çok küçük adımlar atarak yürüyebilen M.Ö'nün, önceki gün amcasıyla birlikte darp edildiği iddia edildi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin, M.Ö'nün amcasını yaraladığı, M.Ö'yü de yere düşürerek tekmeledikleri belirtildi.
İddiaya göre olay, Erzurum'un Yakutiye İlçesi Çaykara Caddesi ile Gez Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. M.Ö., amcası İbrahim Öğmen ile küçük adımlarla yolun karşısına geçmeye çalışırken yolda duran ve daha sonra otomobilden inen şüpheli şahısların saldırısına uğrayarak darp edildi. Olay sonrası M.Ö. ve amcası polise giderek şikayette bulundu.