Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Güçlü olursak, birlikte olursak, teröre karşı dik durursak, terör belasından bu ülkeyi kurtarırız." dedi.

Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Umut Kongresi'nde konuşan Kılıçdaroğlu, topluma umut vermek için çok sayıda gencin Türkiye'nin farklı illerinden geldiğini belirtti. Kılıçdaroğlu, bir ülkenin gençleri olduğu sürece o ülkenin geleceğinden söz edilebileceğini ve yarınlara umutla bakılabileceğini ifade etti.

Türkiye nüfusunun yaklaşık yarısının gençlerden oluştuğunu ancak bu kişilerin yarısının işi olmadığını anlatan Kılıçdaroğlu, kendi kuşağının bu alanda gerekli sorumluluğu yerine getiremedikleri değerlendirmesinde bulundu. Kılıçdaroğlu, "Bizim kuşak, gençlere gerekli önemi vermedi. Gençler, 'değişim' istediler, kapılarını kapattılar. Gençler, 'gelecek için umut' istediler, kapı kapandı. Gençler, daha çok çalışmak istedi, okumak istedi, okurken yurtlarda kalmak istediler ama önlerine barajlar kondu. Şimdi, sizler umut için tekrar toplanıyorsunuz." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ