Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Isparta'da okuduğu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü'nden mezun olarak 8 ay önce Zonguldak'taki Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda memur olarak göreve başlayan 23 yaşındaki Necla Sağlam'ın öldürülmesi olayında flaş gelişme yaşandı.

Meşrutiyet Mahallesi Karadeniz Apartmanı'ndaki dairesinde yalnız yaşayan Necla Sağlam'ın başına poşet geçirilerek boğulduktan sonra boğazı kesilmiş halde bulunması olayının ardından tesisatçı Tolga K. Tutuklanmıştı.

Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen Tolga K.'nın boğazını, kollarını ve bileklerini keserek intihara kalkıştığı öğrenildi. Durumu ağır olan Tolga K., cezaevi yönetimi tarafından İstanbul'daki Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ