Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Anadolu Ajansı (AA) Analiz Haberler Editörlüğü, düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı.

Analiz Haberler Editörü İhsan Gürsoy, Malta Köşkü'nde düzenlenen toplantıda, AA'nın son yıllarda çok köklü bir atılım yaptığını ve birçok dilde yayına başladığını söyledi.

AA'nın insan kaynağı anlamında çok ciddi atılımlar yaptığını ve küresel aktör olmayı hedefleyen bir vizyona sahip olduğunu belirten Gürsoy, şöyle konuştu:

"AA'nın içindeki devasa insan sermayesi doğru şekilde kullanılıyor mu' diye düşündük. Bilindiği gibi AA gündelik haber takibini uzun bir zamandır en iyi şekilde yapıyor. Rutinimiz iyi bir şekilde akıyor. Ulusal ajanslar o ülkenin dış politikasıyla uyumlu çalışan kurumlardır. Ortak bir aklın ve yaklaşımın oluşması için gayret gösteriyoruz. Haber önümüzden akıp gitmesin, bazı haberlere ve bölgelere odaklanalım istedik. Evvela elimizdeki insan sermayesini harekete geçirmeyi planladık. Daha sonra dışarıdan analistlere yöneldik. Analiz Haberler Editörlüğü ile farklı ülke ve kültürlerden gelen gazetecileri bu doğrultuda seferber edip, editörlüklerimiz arasında yaratıcı diyalog kanallarının açılmasını amaçladık."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ