Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişinde, 55 milyon TL'lik büyük ikramiyenin isabet ettiği "0556013" numaralı çeyrek biletlerden birinin izi İstanbul Silivri'de bulundu.

Sabah'tan Deniz Derin'in haberine göre, komşularının "O gece evinden ikramiyenin kendisine çıktığını işaret eden sevinç bağrışmaları duyduk. Talihli kişi o" sözleri ile bahsettiği evli ve iki çocuk babası gece bekçisi Mustafa Gıcık (41) ısrarlı sorular üzerine "Evet ben milyoner oldum" dedi.

9 BİLET ALDI

Milli Piyango çekilişini evde ailesiyle birlikte televizyondan izlediğini söyleyen Gıcık, değişik bayilerden aldığı 9 milli piyango biletini kontrol ettiğinde 0556013 numaralı büyük ikramiye isabet eden biletin kendisinde olduğunu fark ettiğini söyledi. O bileti avukatına verdiğini ve ikramiyeyi almak için işlemlere başladığını söyleyen Gıcık, "Bir türlü inanamadık doğruluğuna, defalarca baktık. En sonunda artık evde bayram havası oluştu. Çocuklarım eşim hepsi mutluluktan havaya uçtular. İnşallah numaralar değişmez diye dua ettik" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ