Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülperi 12. son bölüm izle: Can duymuyor! Gülperi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        Gülperi 13. yeni bölüm fragmanı dizinin bu akşam yayınlanan bölümün ardından merak konusu oldu. Gülperi'de bu akşam Can son anda hastaneye yetiştirildi. Ejder ise yaptığı hatanın bedelini hayatıyla ödedi. Yakup ise iki oğlunu da kaybetme öfkesiyle intikam yeminleri etti. Fatma ise ikinci oğlunun da Gülperi yüzünden öldüğünü düşündüğü için Yakup'a çok sert sözler söyledi. Yakup ise bu sözlere karşılık olarak "andımız olsun Gülperi doğduğu güne lanet edecek" dedi. Yapımcılığını TİMS&B Productions’un üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Gülperi’nin oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör gibi başarılı isimler yer alıyor. Gülperi 12. son bölüm ve 13. yeni bölüm fragmanına dair detaylar haberimizde.

        GÜLPERİ 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        REKLAM

        Gülperi 13. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülperi yeni bölümüne dair detaylar geldikçe haberimizde olacak.

        GÜLPERİ 12. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Can’ı kurtarmak için her türlü zorluğa katlanmaya razı olan Gülperi, oğlunun başına gelenleri öğrendiğinde Ejder’den bunun hesabını sordu. Ejder ise yaptığı hatanın bedelini çok ağır bir biçimde ödedi.

        GÜLPERİ 12. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        Kadir bir yandan Gülperi’ye yardımcı olmak için çabalarken, bir yandan da ailesindeki sorunlarla ilgilendi. Şeyma ise Gülperi’nin hayatını etkileyecek bir karar vermenin eşiğinde. Hasan, Can’ı bulmak için uğraşırken, her an annesini de kaybedebileceği gerçeğiyle yüzleşti. Bedriye ise kendini suçlu hissettiğinden Gökhan’la iş birliği yaparak Can’ın peşine düştü. Gülperi ve çocuklarının Can’ı arama yolculuğu ise Ejder'in ölümüyle sonuçlandı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa