Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN'un Bulancak ilçesinde, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, Yeşim Güldalı (29) ile kayınpederi Sami Güldalı (58) yaşamını yitirdi. Kazada, aralarında çocukların da olduğu 12 kişi yaralandı.

        Kaza, sabah saatlerinde, Karadeniz Sahil Yolu Bulancak ilçesi İskele mevkisinde meydana geldi. Giresun'dan Samsun'a giden sürücüsünün ismi öğrenilemeyen yabancı plakalı minibüs, kırmızı ışıkta duran 34 FNT 41 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada, otomobildeki Yeşim Güldalı ile kayınpederi Sami Güldalı yaşamını yitirirken, aralarında çocukların da bulunduğu 12 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa