Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak Gazişehir Gaziantep kendi tesislerinde sürdürdüğü hazırlıkları tamamladı.

        Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 25 dakika sürdü. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmasıyla başlayan antrenman taktik çalışmalarla son buldu.

        Denizlispor maçı hazırlıklarının Gaziantep etabını tamamlayan KırmızıSiyahlı ekip akşam saatlerinde maçın oynanacağı Denizli'ye hareket edecek. Yarın maç öncesi son çalışmasını Denizli'de hafif bir antrenmanla sonlandıracak olan Gazişehir Gaziantep daha sonra kampa girerek 12 Ağustos Pazar günü 21.45'te oynanacak olan Denizlispor maçının saatini beklemeye başlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa