Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Sancaktepe'deki müşteri gibi girdikleri markette, iş yeri sahibini cep telefonu şarj kablosu ile bağlayarak kasada bulunan paraları ve 2 cep telefonu gasbeden kar maskeli şüpheliler gözaltına alındı.

Read more!

Şüphelilerin gasp yaptıkları anları güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Şüphelilerin Kocaeli'nde yakalandıkları anları ise polis kamerası görüntüledi.

İŞ YERİ SAHİBİNİ BAĞLADILAR

Sancaktepe'de 04 Kasım 2022 günü saat 13.55 sıralarında bir marketten silahlı kişilerin gasp yaptığı ihbarı üzerine polis harekete geçti. Olay yerine giden polis ekiplerine iş yerindeki paraların iki kişi tarafından gasbedildiğini söyleyen müşteki Abdullah R. İş yerimde yalnız başınaydım. İçeri iki kişi girdi. Ben onları müşteri sandım. Ancak bir anda kar maskeli olduklarını gördüm. Şahıslardan biri silahını çıkararak beni dükkanımın alt katına götürdü. Telefonun şarj kablosuyla beni bağladı. Bu sırada diğer şüpheli kasaya doğru yönelmişti. Onlar gittikten sonra bağlarımdan kurtulup kasaya baktığımda paraların ve iki adet cep telefonunu gasbedildiğini anladım dedi. Şüphelilerden şikayetçi olduğunu söyleyen Abdullah R., kasanın içinde 1700 dolar ile 10 bin lira para olduğunu belirtti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ