Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Bayern Münih'ten Emirhan Demircan'ı istedi - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı. Manchester United ve PSG'nin de ilgilendiği Sacha Boey'un transferi için Bayern Münih'le masaya oturan sarı-kırmızılılar, U19 Milli Takım oyuncusu Emirhan Demircan'ı yakından takip ediyor.

        Sacha Boey için Bayern Münih'le bonservis bedeli pazarlığı yürüten sarı-kırmızılılar, Alman deviyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Emirhan Demircan'ın transferini de görüştü.

        19 yaşındaki genç yıldızın temsilciliğini yürüten ailesi de Alman ekibi tarafından bilgilendirilirken transferin kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor.

        REKLAM

        Bayern Münih'in Emirhan'ı yakın süre içerisinde A Takımla antrenmanlara, Bayern Münih II'de ise resmi maçlara çıkarmayı planladıkları belirtildi.

        Bayern Münih'in U19 Takımı'yla UEFA Gençlik Ligi'nde 4 maça çıkan ve 3 gol 1 asistlik performans sergileyen Emirhan, yazın yaşadığı sakatlığın ardından Almanya Gençlik Ligi'nde de altı maçta 2 gol 1 asist üretti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa