Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Fenerbahçe - Trabzonspor maçının yazar yorumları: Fenerbahçe'nin komik oyuncuları - Futbol Haberleri
        • 1

          SERDAR ALİ ÇELİKLER: Her şeyiyle iyi olan kazandı. Fenerbahçe açısından tur zordu. Kimse kusura bakmasın 2. sınıf bir kaleci ile, 6 maç sonra gideceğini bilen bir stoper ve sol bek ile. Her maç ve her maçın her anında sakatlanacakmış gibi oynayan nitekim sakatlanan diğer stoperle. Bitik haldeki Vedat Muriç ile zaten kazanamazdın.

        • 2

          Fenerbahçe'nin bir hocası olsa Emre kenarda oyundan atılmaz ve oyuna dahil olup pozitif etki edebilirdi. Ama F.Bahçe'nin bir hocası yoktu. Çünkü F.Bahçe'nin futbol aklı sadece Ali Koç ve Emre Belözoğlu ikilisi. "Yahu bu yanlış" diyebilecek kimse yok.

        • 3

          Emre seneye sportif direktör olacaksa acilen öfke kontrolü tedavisi alsın. Hatta ben başkan olsam bunu şart koşardım. Başkan da biraz yönetim dersi alsın. Özellikle 'Kararsızlık' başlıklı bölümü bir kaç kez ezber etsin .

        • 4

          İBRAHİM YILDIZ: Fenerbahçe doğru dürüst bir teknik adam bulmak zorunda. Gördüğümüz kadarıyla belirsizlik söz konusu. Başkan Ali Koç sorunun farkında sanırız. İşi bilmeyenler ve yetersiz olanların vereceği zarar da büyük olur.

        • 5

          Başta Ali Koç olmak üzere yöneticiler geleceği planlarken duygulardan çok gerçekçi karar vermek zorundalar. Fenerbahçe tarihiyle kimliğiyle renkleriyle büyük bir kulüptür. Bunu hiç kimse unutmamalı.

        • 6

          MEHMET DEMİRKOL: Kayseri maçında olduğu gibi cepte Emre faktörü olsaydı Trabzonspor’un hiç alamadığı orta sahada ikinci yarıda Gustavo’ya desteğe gelip dengeyi ev sahibi lehine çevirebilirdi. Ama saçma sapan bir pozisyonda kendisini attırınca bu şansa elden gitti.

        • 7

          Eğer Emre Belözoğlu Fenerbahçe’de bir göreve gelecekse mutlak öfke kontrolünü öğrenmesi gerekiyor. Saha dışında başka saha içinde başka olmaya devam edecekse saha dışında bir hayat herkes için daha iyi olur.

        • 8

          Ekuban ve Sörloth olağanüstü çalıştılar. 4 kez birlikte net pozisyona girdiler 2 gol buldular. Sahada herkesten farklıydılar. Covid-19’un hiç uğramadığı bir ülkeden gelmiş gibiydiler.

        • 9

          ERMAN TOROĞLU: Fenerbahçe kazansaydı, belki de önümüzdeki sezon için yanlış kararlar alırlardı. Şimdi oturup çok acil ve acı reçeteli kararlar alması lazım. Tur, Trabzon'un hakkıydı ve söke söke aldılar. Onun için de bu maçta ve bu yazıda 'hakem şöyle yapsaydı böyle yapsaydı' tartışması olmayacak şekilde Trabzonspor kazandı.

        • 10

          Emre, seneye teknik ekibe katılacak yani futbol ona bağlanacak. Peki Emre bu maçta bile kırmızı kart görüp kenardan atılıyorsa F.Bahçe şimdiden yanmış. Onun için F.Bahçe'nin dikkatli ve acil kararlar alması lazım..

        • 11

          AHMET ÇAKAR: Fenerbahçe'de bazı oyuncular var. Komik duruma düşmek ve rezil olmak için her şeyi yapıyorlar. Bu takımdaki birçok oyuncu asla Fenerbahçe'nin oyuncusu değil... Son dakikalarda Trabzonspor'un attığı gole bakın. Ekuban 60 metre top sürüyor. Fenerbahçe'de Jailson denen bir oyuncu var ki verilen paralara yazık. Baktığımız vakit çok yazık diyoruz. Bunları kim niye almış, kaç liraya almış.

        • 12

          Mesela aynı eleştiriyi Trabzonspor için yapamıyoruz. Ekonomik koşullardan genç ve ucuz oyunculara yöneldiler, buna rağmen Türkiye Kupası finalindeler.

        • 13

          Sahanın kenarında Emre Belözoğlu diye bir çocuk var. Yine agresif... Sen nasıl teknik direktör ya da sportif direktör olacaksın.

        • 14

          ŞANSAL BÜYÜKA: Gerçeği göreceksin ve bükemediğin bileği öpeceksin... Fenerbahçe maçın tamamında baskılı oynadı, Trabzonspor durumu idare etmesine rağmen Fenerbahçe’yi gene yendi. Aslında bu bir ağır siklet ile orta siklet boksörünün maçı gibiydi. Fenerbahçe saldırdı, aradı, uğraştı... Ama karşısında kapı gibi duran, kaya gibi dikilen Trabzonspor’u sallayamadı bile...

        • 15

          Trabzonspor şöyle bir göründü, Fenerbahçe'yi ringden indirdi. Bu malumun ilamıdır... Bu iki takım arasındaki derin kalite farkıdır. Kaliteyi yakalayamadan, kupaları yakalayamazsın. Trabzonspor bu kadrosuyla finalleri, kupaları gerçekten çok hak ediyor. Bu hakkı teslim edelim.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa