Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim emri verdi: "Derbiye yetiştirin" - Galatasaray Haberleri

        Fenerbahçe derbisi öncesi Mario Lemina'nın sakatlanmasıyla büyük bir şok yaşayan Galatasaray'da orta sahada kimin forma giyeceği merak konusu oldu. Yeni Malatyaspor karşısında orta alanda Lemina, Seri ve Emre Akbaba üçlüsünü sahaya süren teknik direktör Fatih Terim, derbi için henüz net kararını vermedi.

        REKLAM

        Sakat Marcelo Saracchi'nin yokluğundaYeni Malatya önünde sol beke Ömer Bayram'ı çekenİmparator, Kadıköy'de Ömer'i orta alanda görevlendirmek istiyor. Ancak Saracchi'nin oynayıp oynayamayacağı bugün yapılacak testleri ardından netlik kazanacak.

        Uruguaylı sol bekin forma giyebilmesi halinde Seri'yi ön liberoyaçekip Ömer ve Emre'yi orta göbekte kullanacak olan Terim'in sağlık heyetine, Uruguaylı oyuncunun oynatılması için ne gerekiyorsayapılması yönünde de talimatı verdiği kaydedildi.

        ALTERNATİFİ DONK

        Saracchi'nin Kadıköy'deki derbide forma giyememesi durumunda ise taşlar yerinden oynayacak. Ryan Donk'u ön liberoyaçekmeyi planlayan Terim, Ahmet Çalık ve Marcao tandemini sahaya sürecek. Ancak savunmada Marcao ve Donk'un uyum sağladığını düşünen Terim'in, şimdilik tüm hesaplarını Saracchi'nin oynaması üzerine kurduğu ifade edildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa