Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam neden yok? Var mı? EDHO 122. yeni bölüm ne zaman? 8 Ocak ATV yayın akışı

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölümü bu akşam neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bu akşam var mı? soruları, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi normalde her hafta Salı günleri saat 20.00'de ATV ekranlarında oluyor. Ancak dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. İşte 8 Ocak ATV yayı akışı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüne dair detaylar...

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BU AKŞAM NEDEN YOK?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu akşam yayınlanması gereken yeni bölümü yayın akışında bulunmayınca, izleyiciler dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığını araştırmaya başladı. Her sene yeni yıla girilirken, diziler için yapılan reklam anlaşmaları yenileniyor. Bu sürecin işleyişine bağlı olarak diziler 1 ila 3 hafta boyunca yayınlanmayabiliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü geçen hafta da yayınlanmamıştı.

        REKLAM

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 122. YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu akşam yayınlanmayan 122. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Yayıncı kuruluştan resmi bir açıklama gelmedi. Yukarıda da belirttiğimiz gibi dizinin reklam anlaşması tamamlandığında yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam edecektir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölümü ile ilgili detaylı bilgi gelir gelmez, ayrıntılar haberlerimizde olacak.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 121. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        İlyas'a tuzak!

        Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır. Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez. Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.

        ATV YAYIN AKIŞI - 8 OCAK SALI

        06.15 Aşk ve Mavi

        08.00 Kahvaltı Haberleri

        10.00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

        13.00 ATV Gün Ortası

        14.00 Beni Bırakma

        16.20 Esra Erol'da

        19.00 ATV Ana Haber

        20.00 Daha Hızlı Daha Öfkeli - Yabancı Sinema

        22.00 Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarısı - Yabancı Sinema

        00.00 72. Koğuş - Yerli Sinema

        02.00 Ağlama Anne

        TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYIN
        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa