Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Yeşilay Cemiyeti Eskişehir Şubesince, Kamp Lideri Yetiştirme Programı düzenlendi.

        21-26 Mayıs'ta Türk Hava Kurumu (THK) İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde, THK ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen programda katılımcılar, "Yeşilay gönüllüleri Yeşilay kamp modeli", "kamp organizasyonu ve planlama", "güvenlik ve acil durum" ile "iletişim ve kültürel çeşitlilik" eğitimlerine tabi tutuldu.

        Katılımcıların tüm Yeşilay kamplarında görev alabilecek yetkinlik kazandığı programda ayrıca, kültür sanat, spor ve doğa faaliyetleri ile beceri geliştirici etkinlikler yapıldı.

        Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mütevelli Heyeti Üyesi de seçilen Eskişehir Şube Başkanı Ayse Fert Dökmeci, yaptığı açıklamada, programı tamamlayan gönüllülerin yıl boyu en az 2 kampta görev alarak deneyimli kamp liderleriyle çalışacağını belirtti.

        Değerlendirmeler sonucu uygun görülen adayların "Yeşilay Kamp Lideri" ünvanını kazanacağını aktaran Dökmeci, " Kamp Lideri Yetiştirme Programı, gönüllülerin yetkinliklerini artırarak, topluma faydalı bireyler yetiştirme yolunda önemli bir adım oldu. Programın başarıyla tamamlanmasının ardından, yeni kamp liderlerimizle daha güçlü bir Yeşilay için çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa