Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Eski mesleği sevenlerini şaşırttı
        • 1

          'The Office'nin yaratıcısı ve son olarak 'Ricky Gervais: Armageddon' adlı bir Stand-Up programının sunuculuğunu yapan Ricky Gervais, 'Seona Dancing' adlı pop grubunu 1983'te Londra'da üniversite eğitiminin son yıllarında arkadaşı Bill Macrae'yle birlikte kurmuştu.

        • 2

          İkili o dönemde 'London Records' adlı plak şirketiyle anlaşmış, hatta iki parça yayımlamıştı: 'More to Lose' ve 'Bitter Heart'. Ancak şarkılar müzik listelerine girmeyi başaramadı. Yıllar sonra sosyal medyada tekrar ortaya çıkan videoda, Macrae piyano çalarken Gervais'in 80'ler tarzında şarkı söylediği görüldü.

        • 3

          Daha önce kendisini "hayal kırıklığına uğramış, başarısız bir müzisyen" diye tanımlayan komedyenin sevenleri, şaşkınlıklarını dile getirmek için paylaşılan videonun altına yorumlarda bulundu.

        • 4

          "ŞU ANA KADAR BUNU HİÇ BİLMİYORDUM"

          Bir hayran "Şu ana kadar bunu hiç bilmiyordum" yorumunu yaparken bir diğeri ekledi: Aman Tanrım, her zaman 50 yaşında gibi göründüğünü sanıyordum. Şu elmacık kemiklerine bakın. Gervais'in başka bir hayranı, komedyeni 2016'da hayatını kaybeden efsanevi sanatçı David Bowie'ye benzetti:Bu gerçek mi? Bowie havası var. Ricky Gervais'in sıkı hayranları, komedyenin eski kariyerinden haberdar olsa da bazıları oyuncunun eski görüntüleri karşısında şaşkınlığını saklayamadı: Ricky ve new wave'i severim ama bu kesinlikle çok çirkinmiş.

          Fotoğraflar: Shutterstock, AP, Backgrid UK

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa