Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Emre Gölü Çevre ve Frig Medeniyet Bahçesi Projesi’nin bölgenin en değerli turizm projelerinden biri olduğunu söyledi.

"EN ÖNEMLİ TURİZM DESTİNASYONLARINDAN BİRİ HALİNE GELECEK"

Emre Gölü ve Çevresi’ni Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri haline getirmeyi planlıyoruz diyen Vali Gökmen Çiçek şu ifadelere yer verdi:

“Afyonkarahisar’ı Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, İl Özel İdaremiz ve kentin diğer tüm dinamikleriyle beraber Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri haline getirmeye kararlıyız. Kentin kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde bunu başaracağız. Bölgede yapılacak projenin içerisinde Emre gölü çevre ve Frig medeniyet bahçesi projemiz Frig vadisi havzası içerisinde 35 bin m2 alanda uygulanacak olup içerisinde yürüyüş yolları, seyir terasları, kır bahçesi, restoran, spor alanları, 13 bin m2 yeşil alanın olduğu bir çok sosyal aktivitenin yapılabileceği alandan oluşuyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ