Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Emin Bayram'ın Galatasaray'a devre arasında dönme ihtimali düşük - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da 11'deki yerini kaybettiği için mutsuz olduğunu dile getiren Victor Nelsson'un ayrılma ihtimali her geçen gün artıyor. Galatasaray, devre arası için İngiliz kulüplerinin ilgisi bulunan Danimarkalı'nın olası bir ayrılığı durumundaki seçenekleri de değerlendiriyor. Bu ihtimallerden öne çıkanı ise kiralık oyunculardan birinin geri dönmesi...

        GALATASARAY'IN ÇAĞIRMA MADDESİ VAR

        Belçika ekibi Westerlo'ya kiralanan Emin Bayram gösterdiği performansla dikkat çekerken gözler de genç futbolcuya dönmüştü. Westerlo ile Galatasaray arasında Emin Bayram için yapılan kiralık anlaşmasında bir geri çağırma maddesi bulunuyor. Buna rağmen genç stoperin ocak ayında sarı-kırmızılı kulübe dönme ihtimali düşük.

        REKLAM

        CİMBOM GELİŞİMİNDEN MEMNUN

        Forma giydiği 10 haftanın 5'inde haftanın 11'ine seçilen Emin Bayram'ın gösterdiği performanstan memnun olan Galatasaray, genç stoperin gelişimini aksatmak istemiyor. Söz konusu süreçte en önemli unsurun resmi maç tecrübesi olduğunu düşünen sarı-kırmızılılar, Emin'in Galatasaray'a dönmesi durumunda Belçika'daki kadar forma şansı bulamayacağını düşünüyor.

        AVRUPA KULÜPLERİNİN DE RADARINDA

        Avrupa'nın birçok kulübünün yakın takibinde olan Belçika Ligi'nin de iyi bir vitrin olduğunu düşünen Galatasaraylı idareciler, Emin'in hem yurt dışı tecrübesi hem de Belçika'nın özel durumu nedeniyle bu sezonu Westerlo'da tamamlamasını ve gelecek sezon 11'i zorlayabilecek halde kulübe dönmesine daha sıcak bakıyor.

        Westerlo'da üçlü savunmanın sağında da forma giyen ve özellikle hücuma çıkışlarıyla fark yaratan genç futbolcu, 10 maçta 1 gol atarken 1 golün de hazırlayıcısı oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa