Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ’ın Karakoçan ilçesinde iki katlı evin çatısında çıkan yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangına müdahale sırasında bir itfaiye personeli, dengesini kaybederek düştü.

        Karakoçan ilçesi Kulubaba Mahallesi’ndeki iki katlı evin çatısında, akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbarla olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları sırasında itfaiye personeli Cengiz Sönmez, dengesini kaybederek düştü. Cengiz, ilk müdahalenin ardından Karakoçan Devlet Hastanesi’ne, buradan da Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedaviye alındı. Cengiz’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yangın da ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
        Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa