Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Mutlu Tönbekici'den butik otel konuşması - Turizm Haberleri

        "Küçük Oteller" kitabı yazarı Müjde Tönbekici, Mersin'in Tarsus ilçesinde işadamlarına butik oteli anlattı.

        Yapılan toplantının açılış konuşmasını Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan yaptı. Tufan, Tarsus'un turizm için atağa kalktığını, yerel yönetim olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını ve yapmaya hazır olduklarını söyledi. Tufan, 'Tarsus'ta turizm potansiyel var. Bu uyuyan potansiyeli hareket geçirmek için Tarsus Belediyesi olarak gerçekten elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yalnız turizm günümüzde bir ilim olmuştur. Yerel yönetim olarak bir butik otel yapmaya başladık ve bugün içinde bulunduğumuz güzel oteli hayata geçirdik. Örnek bir çalışma oldu. Buranın başarılı olmasını istiyoruz. Oda ve dernek başkanlarının bu konuda destek vermesini istiyoruz. Bu konuda bizi aydınlatacak olan sevgili hocamız Müjde Tönbekici'ye teşekkür ediyorum" dedi.

        Yazar Müjde Tönbekici ise Tarsus'ta çok büyük gelişme olduğunu belirterek, "Ülkemizin bu güzel kenti turizm açısında çok büyük gelişme yaşıyor. Burada turizm ateşi yakılmış. Bu güzel kent 10 yıl içinde turizmde hak ettiği yere geleceğine inanıyoruz" ifadesini kullandı.

        Küçük Oteller kitabı hakkında bilgi sunan Tönbekici, ideal bir butik otel, otel danışmalığı, kadınlarla ilgili çalışma hakkında slayt eşliğinde sunum yaptı.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa