Renault: 2016 daha canlı olacak
Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, 2016'da Türkiye'de yeni yatırım ortamının oluşacağını ve ekonomik açıdan daha canlı bir yıl geçirileceğini beklediklerini söyledi
ABONE OLRenault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Türkiye'de 2016 senesinde yeni yatırımlar ve daha canlı bir ekonomi beklediklerini belirterek;"Tüm şartlar değerlendirildiğinde, 2015 yılı paralelinde bir satış hacmini beklememiz doğal" dedi.
AA muhabirine geçen seneyi değerlendiren ve 2016'ya ilişkin beklentilerini aktaran Aybar, yeni bir motorlu taşıtlar vergisi çalışmasının bu yıl en azından bir yere gelmesini ümit ettiklerini söyledi.
Geçen yıl, yaklaşık 968 bin binek ve hafif ticari araç satıldığını hatırlatan Aybar, "Bu, bir yıl öncesine göre yaklaşık yüzde 26'lık artış anlamına geliyor. Hepimizi pozitif yönde yanıltan bir artış gelmiş oldu. 2015 yılının genel özelliği buydu" yorumunu yaptı.