Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Erken gözyaşlarına boğuldu - Magazin haberleri
        • 1

          İlk eşi Tuncer Öztarhan'dan şiddet gördüğü gereçkesiyle boşanan Ece Erken, sunucusu olduğu programda kadına şiddet konusu üzerine konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

        • 2

          Canlı yayında duygusal anlar yaşayan Erken, şu ifadeleri kullandı:

        • 3

          "HAYATIMIN EN ZOR DAKİKALARINI YAŞIYORUM"

          Hayatımın en zor dakikalarını yaşıyorum. Uzun zamandır ağlamıyorum. Çok özür diliyorum. Hiç alışık da değilim. Hayatta gülmek de var, ağlamak da. Bazıları sıkıntıları ağlayarak, bazıları da gülerek geçiriyor. Tekrar kusura bakmayın.

        • 4

          Öte yandan Ece Erken, ikinci evliliğini 2014 yılında Serkan Uçar ile yapmıştı. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen Ece Erken’le nikâh masasına oturan Serkan Uçar’ın mutluluğu kısa sürmüştü.

        • 5

          Çift, geçimsizlik ve ‘şiddet’ iddiasıyla soluğu mahkemede almıştı. Karşılıklı suçlamalardan vazgeçen ikili, 4 sene önce yollarını ayırmıştı.

        • 6

          Erken'in oğlu Eymen, geçtiğimiz aylarda 4 yaşına basmıştı. Bir takipçisi Ece Erken ile eski eşi Serkan Uçar'ı aynı karede görünce, "Doğum gününü kimin yaptığı belli oldu" yorumunu yapmıştı.

        • 7

          "BU TABLODAN RAHATSIZ OLAN VARSA SAYFAMI TERK ETSİN"

          Erken ise o takipçisine şu yanıtı vermişti:

          Eymen'in annesinin maddi ve manevi hiçbir şeye ihtiyacı yok ama Eymen'in annesi ne yaşarsa yaşasın babasını görmeye hakkı var. Serkan 1 hafta önce aradı 'Babalık yapmak istiyorum' dedi. 'Mahkeme istediğin gibi olsun' dedi ve evladım önceliğim. Tabii ki evet dedim. Bu tablodan rahatsız olan varsa sayfamı terk edebilir. Eymen'i 4 yıldır annesi büyütüyor ve annesi hep dimdik ayakta olacak. Şimdi elti misin nesin sayfamdan bir git!

        • 8

          Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1999 yılında 25 Kasım gününü Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü olarak ilan etti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa