Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Duygu Özaslan bikinili pozuna gelen eleştirilere yanıt verdi - Magazin haberleri
        • 1

          Yaptığı paylaşımlarla sık sık sosyal medyanın diline düşen Duygu Özaslan'ın son paylaşımı olay oldu.

          Kırmızı bikinisiyle objektif karşısında poz veren Özaslan'ın "Terasta güneşlenelim bari" notunu düştüğü fotoğrafa takipçilerinden yorum yağdı.

        • 2

          "HALA BİRİLERİ BENİM AHLAK BEKÇİLİĞİMİ YAPIYOR"

          Sosyal medya fenomeni, kötü yorumlara da kayıtsız kalmadı. Daha sonra bir paylaşımda daha bulunan Duygu Özaslan, kendisini eleştirenlere, "Yıl olmuş 2021, ben gelmişim 30 yaşına... Hala birileri benim ahlak bekçiliğimi yapıyor... Yüzüm, gözüm, fiziğim hakkında abuk sabuk konuşuyor. Azıcık ilerin gidin, azıcık kendinizi geliştirmeyi deneyin!" diye seslendi.

        • 3

          Duygu Özaslan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

          Bir 'Ben ne yapıyorum ya?' deyin. Siz bunları yazarken utanmıyorsanız beni hiç utanmam. Üşenmedim, paylaştım gözüme takılanları, kim bilir daha neler vardır. Her şeyi geçtim ben tanımadığım birine böyle şeyle yazsam, 'Eşim, doktum okur rezil olurum' diye utanırdım. Yazıklarınız benden hiçbir şey götürmez. Sadece ve sadece sizin için utanç verici.

        • 4

          SEVGİLİSİNİ HAVALARA UÇURDU

          Öte yandan bir süredir basketbolcu Can Maxim Mutaf ile birlikte Sapanca'da tatil yapan Özaslan, sevgilisiyle havuzda çekilen karelerini yayınlamıştı. Paylaşımda, Özaslan ile romantik dakikalar yaşayan basketbolcunun bir ara sevgilisini havalara uçurduğu görülmüştü.

        • 5

          "YAŞIYORSUN BU HAYATI"

          Kısa sürede yoğun ilgi gören Duygu Özaslan'ın fotoğraflarına, "Yaşıyorsun bu hayatı", "2021'den beklentim tam olarak bu..." yorumlar yapılmıştı.

        • 6

          "GÖRÜCÜ USULÜ TANIŞTIK"

          Özaslan, geçtiğimiz günlerde Can Maxim Mutaf ile birlikteliği hakkında konuşmuştu.

          Özaslan, "Görücü usulü tanıştık. Ortak bir arkadaşımız ‘Biri var, senden çok hoşlanıyor’ dedi. Beklentim sıfır olduğu için ilgilenmedim. ‘Ya çirkindir ya da salaktır’ dedim. Sonra bir akşam mesaj attı. Ertesi gün buluştuk ve sevgili olduk" ifadelerini kullanmıştı.

        • 7

          "ŞEYMA BENİ ENGELLEMİŞ"

          YouTube kanalındaki makyaj videolarıyla tanınan fenomen, çektiği bir videoda, Reynmen'in kendisini engellediğini söyleyip buna şaşırdığını dile getirmişti. Özaslan ayrıca Şeyma Subaşı ile ilgili de açıklama yapmıştı.

          Özaslan, "Şeyma Subaşı sevdiğim biri, tanışıklığım var; bir süredir hikayesini görmediğimi fark ettim. Bir gün Büşra'ylaydık bir bakayım dedim. Engellemiş beni story'sinden. Böyle bir şey yapıldığını bile yemin ederim bilmiyordum" demişti.

        • 8

          "KİLOLU HALİM HEPİNİZDEN GÜZEL"

          Duygu Özaslan'ın bikinili fotoğrafları geçtiğimiz yaz çok konuşulmuştu.

          Sosyal medya fenomeni, gelen eleştirilerin ardından, "Benim kilolu halim bile hepinizden güzel" demişti.

        • 9

          Bir Twitter kullanıcısı durumu şu sözlerle eleştirmişti:

          Olay Duygu Özaslan’ın kilo almış olması değil, olay şu an olduğu halini kabullenip sevmek yerine kendi görmek istediği hali yansıtmak, insanları kandırmak. İnsanlar lanse edilen “mükemmel” vücutları görüp kendini sorguluyor, aç bırakıyor, sağlığını kaybediyor...

          Bu yoruma da Twitter'da beğeni yağmıştı.

        • 10

          "İYİLEŞME SÜRECİNDEYİM"

          Duygu Özaslan daha sonra ise Bulimia Nervoza hastalığına yakalandığını açıklamıştı.

          Özaslan, "Evet, kilo aldım. Aslında sonra açıklayacaktım ama şimdi söyleyeyim; bulimia nervoza hastalığına yakalandım. İyileşme sürecindeyim" şeklinde konuşmuştu.

          Ardından kısa bir süre sonra formuna kavuşan YouTuber, "Artık fotoğraflarımla oynamıyorum. Çok ciddi spor yapıp, kilo verdim. Kusura bakmayın ama azmimle de gurur duyuyorum" demişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa