Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı çıktı mı? TRT1 yayın akışı

        Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. Dizide daha çok Osman Bey'in hikayesine yer verileceği iddiaları beraberinde dizinin ismininde değişeceği söylentilerini getirmişti. Diriliş Ertuğrul dizisinin sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Diriliş Ertuğrul, daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da 'Diriliş Ertuğrul' konseptiyle devam edecektir." ifadelerine yer verilmişti. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

        REKLAM

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

        Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonda TRT 1 ekranlarında olacağı hem dizinin sosyal medya hesabından hem de TRT 1'in sitesinde yer alan duyuruda belirtiliyor. Ancak Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağına dair detaylı bir açıklama henüz gelmedi. Dizinin yeni sezon fragmanı da henüz yayınlanmadı.

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ

        Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı...

        REKLAM

        Ertuğrul ve alplar, Noyan’dan yakasını kurtarıp sağ salim Kayı Obası’na gelebilecekler mi? Osman’ı öldürmek için harekete geçen Almıla, Osman’a zarar vermeden Ertuğrul ve alplar onun cezasını kesmeyi başarabilecekler mi? Ögeday’ın ölümünden sonra Noyan nasıl bir hamle yapacak?

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

        Diriliş Ertuğrul'un oyuncu kadrosunda şimdiye kadar pek çoko oyuncu bulundu. İşte Diriliş Ertuğrul'un oyuncu kadrosunda rol alan oyuncuların tümü:

        Engin Altan DÜZYATAN, Esra Bilgiç, Hülya DARCAN, Cengiz COŞKUN, Nurettin SÖNMEZ, Cemal Hünal, Burak Hakı, Ayberk Pekcan, Gülsim Ali İlhan, Batuhan Karacakaya, Gürbey İleri, Burçin Abdullah, Ezgi Esma Kürklü, Melih Özdoğan, Yaman Tümen, Aslıhan Güner, Hakan Serim, Celal Al, Edip Zeydan, Gülçin Santırcıoğlu, Arda Öziri, Ertuğrul Postaoğlu, Cavit Çetin Güner, Erden Alkan, Kürşat Alnıaçık, Cem Uçan, Osman Albayrak, Fırat Topkorur, Gökhan Karacık, Gökhan Bekleten Serhat Barış, Mehmet Pala, Mehmet Cerrahoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk.

        TRT1 YAYIN AKIŞI - 26 EYLÜL

        06.40 Yalaza

        09.00 Böyle Bitmesin

        11.00 Misafirim Var

        12.45 Pelin Çift İle İle İyi Fikir

        14.45 Leyla İle Mecnun

        16.25 Ege'nin Hamsisi

        19.00 Ana Haber

        20.00 Yabancı sinema "Adalet Yolunda"

        22.40 Pelin Çift ile Gündem Ötesi

        00.00 Türk sineması "Beyaz Balina"

        01.50 Böyle Bitmesin

        03.30 İyilik Kulübü

        04.00 Ege'nin Hamsisi

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa