Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin aranan şüpheli Aydın'da gözaltına alındı.

        Gümüşçay Mahallesi'ndeki saldırının faillerinin yakalanması için özel ekiple çalışma yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli M.K'nin (30) Aydın'ın Kuşadası ilçesi Davutlar Mahallesi'nde olduğunu belirledi.

        İş yerlerine ait güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüpheliyi saklandığı evde yakaladı.

        Emniyete götürülen M.K'nin olayda kullandığı silahın Denizli'de sakladığı yeri söylediği belirtildi.

        Merkezefendi ilçesi Gümüşçay Mahallesi'nde, 18 Haziran'da Emrah Görmez ve oğlu Muhammet Hüseyin Görmez (16), sokakta yürüdükleri sırada silahlı saldırıya uğramış, yaralanan baba ve oğlu sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmış ancak Muhammet Hüseyin Görmez kurtarılamamıştı. Olayın şüphelilerinden İ.D. 21 Haziran'da saklandığı apart otelde yakalanmış ve tutuklanmıştı. M.K'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa