Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Denizli'de karayolunda hareket halindeki TIR'ın dorsesi yerinden çıkıp, geriye doğru hızla gitmeye başlayınca trafik birbirine girdi.

Hareketli trafikteki sürücüler, bağımsız şekilde ilerleyen dorseye çarpmamak için çeşitli manevralar yaptı. Üç servis otobüsü, iki otomobil ve bir minibüsün karıştığı kazada 16 kişi hafif yaralanırken, dorsenin TIR'dan kopma anı güvenlik kamerasına yansıdı. TIR şoförünün dorsenin peşinden koştuğu ve sürücüleri uyarmaya çalıştığı görüldü.

Read more!

İlginç kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, Denizli- Ankara Karayolu Akhan Mahallesi girişindeki meydana geldi. Denizli yönüne giden Veli Kölemen'in yönetimindeki gıda maddesi yüklü iki ayrı dorsenin bağlı olduğu TIR'ın arkasındaki 2'inci dorse, bağlı bulunduğu yerden ayrılıp geriye doğru bağımsız hareket etti. DHA'nın haberine göre; bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülenen o anlarda; TIR'dan inen sürücü Kölemen, dorsenin peşinden koşmaya başladı. Dorseyi durduramayan Kölemen, bu kez kendi canını da hiçe sayıp kaza olmaması için sürücüleri uyarmaya çalıştı. Ancak hızla akan trafikte geriye doğru ilerleyen dorseye önce Hasan Hüseyin Karakaya, kullandığı servis otobüsüyle çarptı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ