Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Şener-Cenk Küpeli evliliğinde şok iddia! İbrahim Kutluay... - Magazin haberleri
        • 1

          Eski manken Demet Şener geçtiğimiz haziran ayında işadamı Cenk Küpeli ile dünya evine girmişti.

        • 2

          Ünlü çiftin evliliğinin üzerinden 4 ay geçtikten sonra Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli sosyal medyada, "Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk'i bizden koparmış ve ailesini hiçe saymıştır. Yaptığı nispetler sadece İbrahim Kutluay'ı değil, bizleri de derinden yaralamaktadır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini rica ederiz. Saygılarımızla... Oya - Avni küpeli" yorumunu yaptı.

        • 3

          Avni Küpeli bu mesajının ardından da şu açıklamayı yapmıştı:

          Demet Şener oğlumuzla İbrahim Kutluay'a nispet yapmak için evlendi. Evlendiğinden beri oğlumuzla hiç görüşemedik. Bizi oğlumdan kopardı. Oğlum ve Demet'le barışma söz konusu bile olamaz.

        • 4

          DEMET ŞENER İLE İBRAHİM KUTLUAY ARASINDA NE YAŞANDI?

          2. Sayfa'nın iddiasına göre; Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli'nin iddialarının arkasında İbrahim Kutluay var. Kutluay, eski eşi Demet Şener'in kendisine attığı nispet mesajlarını Avni Küpeli'ye gösterdi.

          Cenk Küpeli defalarca ailesinin yaşadığı Ankara'ya gitse de anne ve babasının arama ve görüşme isteklerine yanıt vermedi.

          Oğullarıyla baş başa kalmak isteyen aile Cenk Küpeli'nin "Demet olmadan görüşmem" isteğini kabul etmeyince Cenk Küpeli ile anne ve babasının arası iyice açıldı.

        • 5

          CENK KÜPELİ KİMDİR?

          Cenk Küpeli 1985 yılında Ankara'da doğdu. Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Cenk Küpeli, New York City Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansını tamamladı. Tav Holding'de başladığı kariyerini Doğa Grup Genel Müdürü olarak sürdürdü. Eski milli basketbolculardan Cenk Küpeli, aynı zamanda Beşiktaş Kongre üyeliği ve Şişli Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyeti üyesi olarak da görev yapıyor.

        • 6

          Demet Şener, 2005 yılında evlendiği İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Şener, Kutluay'ın kendisini Edwina Sponza ile aldattığını iddia etmişti. Çift, geçtiğmiz yıl boşandı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa