Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam DEİK’te Tosyalı’dan baba-oğul zaferi - İş-Yaşam Haberleri

        Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)’in yeni konsey başkanları ve 6 koordinatör başkanının seçildiği “İş Konseyleri Olağan Genel Kurulu” gerçekleştirildi. Konsey seçimlerinde Tosyalı Ailesi, baba-oğul çifte başkanlıkaldı.

        Kurul kapsamında gerçekleştirilen seçimlerde, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Cezayir İş Konseyi'nde güven tazelerken, DEİK Japonya İş Konseyi Başkanlığı'na ise Fuat Tosyalı’nın oğlu işadamı Şerif Tosyalı seçildi.

        EN BÜYÜK YATIRIMLARA İMZA ATIYOR

        Geçmişi 1952 yılına dayanan Tosyalı Holding, Bugün 3 farklı kıtada, sayıları 20’yi aşan tesisle, dünyanın global demir çelik güçleri arasında... Tosyalı Holding’in Cezayir’deki yatırımı Tosyalı Algerie, Türkiye’den bugüne kadar yapılmış en büyük yurt dışı yatırımlar listesinde başı çekiyor.

        Holdingin iştiraklerinden ve amiral gemisi, Tosçelik, ISO 500 sıralamasında, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında ilk 20 arasında yer alıyor. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde çelik ürünlerde Japonya’nın öncü şirketlerinden Toyo Kohan ile işbirliğinde temelleri atılan Tosyalı-Toyo Çelik A.Ş ise Japonların Toyoto’dan sonra Türkiye’deki en büyük yatırımı olmaya devam ediyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa