Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Chris Rock, Will Smith'in tokadından sonra ilk kez konuştu: Belli ki hiç suratına yumruk yememiş! - Dünyadan magazin haberleri
        • 1

          Oscar olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri'nde, oyuncu Will Smith (53) ve komedyen Chris Rock (57) arasında geçen tokat olayı töreni gölgede bırakmıştı.

        • 2

          "KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA!"

          Rock, Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in alopesi hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili "Jada seni seviyorum, 'G.I. Jane 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum." şeklinde espriler yapması üzerine Smith, oldukça sinirlenmişti.

          Ünlü aktör, şakalar üzerine sahneye çıkıp Chirs Rock'a tokat atmıştı. Smith ardından da, "Karımın adını ağzına alma!" demişti.

        • 3

          ÖZÜR DİLEDİ

          Yaşanan bu şoke edici anın ardından 'King Richard' filmindeki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü almak için sahneye çıkan Smith, aldığı ilk Oscar ile duygulu anlar yaşarken, Rock ile yaşadığı hadise için gözyaşları içerisinde herkesten özür dilemişti.

        • 4

          5 AY SONRA 'TOKAT' SESSİZLİĞİNİ BOZDU

          Gündemi uzun bir süre meşgul eden olayın üzerinden 5 ay geçmesinin ardından Rock, sonunda tokatla ilgili konuştu.

          Yaşanan hadise sonrası suç duyusunda bulunmayan komedyen, New York'ta Madison Square Garden'da oyuncu Kevin Hart ve komedyen Dave Chapelle ile stand-up yaparken Smith'e göndermede bulundu.

        • 5

          "BELLİ Kİ HİÇ SURATINA YUMRUK YEMEMİŞ"

          Rock, Oscar'daki hadiseye atıfta bulunarak "Sözlerin acıttığını söyleyenler belli ki suratına hiç yumruk yememiş." ifadelerini kullandı.

          Sahneye bir keçi çıkaran Kevin Hart "Dave'e bu keçiyi Chris'e hediye edeceğimi söylemiştim." dedikten sonra keçinin adının Will Smith olduğunu söyledi.

        • 6

          "TÜM ZAMANLARIN EN İYİSİDİR"

          Hart, "Chris, bir usta, arkadaş ve ilham kaynağı. Bugün kariyerimde olduğum yerde büyük payı var. O benim keçim." ifadelerini kullandı.

          Keçi İngilizce'de "Goat" demek. "G.O.A.T" ise "Greatest of all time" yani "Tüm zamanların en iyisi" anlamına geliyor.

        • 7

          "SÖYLEYECEK BİR ŞEYİM YOK" DEMİŞTİ

          Öte yandan Chris Rock, daha önce Boston'daki bir gösterisinin başında tokat olayı hakkında seyircisine "Hafta sonunuz nasıl geçti? Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok." sözleriyle seslenmişti.

          Rock, daha sonra "Halen bu olayı sindiriyorum. Eğer bunun için geldiyseniz üzgünüm. Bir noktada bu konuda konuşacağım." ifadelerini kullandı.

        • 8

          CHRIS ROCK, OSCAR'I SUNABİLİR

          Oscar'daki tokat olayı sonrası reyting'lerin yüksek gelmesinin ardından komedyen Chris Rock'ın Oscar 2023 törenini de sunmasına sıcak bakıldığı biliniyor.

        • 9

          AKADEMİ'DEN İSTİFA ETTİ

          Ünlü aktör, 'Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa ettiğini açıklamıştı.

          RAFA KALKTI

          Netflix’in başrolde Will Smith’in rol almasını planladığı "Fast and Loose" filmi de rafa kalkmıştı.

          Fotoğraflar: AP, Splash News.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa