Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul programları kapsamında bugün Sarıyer'deki 50.Gençlik Kampı Sosyal Demokrat Politikalar Eğitimi'nde CHP'li gençler ile buluştu.

DHA'nın haberine göre, etkinliğe Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP'li milletvekilleri, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve CHP Gençlik Kolları temsilcileri katıldı.

"HERKES UMUTSUZLUĞA KAPILABİLİR AMA CHP'Lİ GENÇLER KAPILAMAZ"

Kemal Kılıçdaroğlu, "Burada hocalarımız güzel şeyler anlatıyorlar size. Geçmişte yaşadıkları anılarını sizlerle paylaşıyorlar. Ben de onların bir kısmını zaman zaman dinlerim. Gerçekten güzel. Çünkü hayatın güzelliği biraz da espriye bağlıdır. Şaka, espri yapmayı sakın ha unutmayın. Güler yüzlü olmayı sakın unutmayın. Asla ve asla karamsar olmayın. Umutsuzluk bizim kitabımızda yazmaz. Milli Kurtuluş Savaşı en zor koşullarda verilmiştir ve hiç kimse umutsuzluğa kapılmamıştır. O nedenle efendim baskı var, tweet bile atamıyoruz. Çok karamsar bir ortam var. Umutsuzluğa kapıldım. Herkes kapılabilir ama Cumhuriyet Halk Partili gençlerin umutsuzluğa kapılma, hakları ve yetkileri yoktur. Siz umudu büyüten kişilersiniz. Umudu büyütmek zorundasınız. Çünkü sizler geleceği inşa etmek için yola çıkan kişilersiniz. Cumhuriyet Halk Partililerin her birisinin tek tek görevi sağlıklı ve tutarlı bir geleceği inşa etmektir. Siz geleceği inşa edeceksiniz. Geleceği nasıl inşa edeceğiz? Demokratik yollarla geleceği inşa edeceğiz. Demokrasiden asla ve asla ödün vermeyeceğiz. Baskı kurabilirler, şiddet uygulayabilirler ama unutmayın sabırla, umutla, sağlıklı ve tutarlı adımlarla güzel bir geleceği hep beraber inşa edebilelim" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ