Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Charlton Athletic: 2 - AFC Wimbledon: 0 (Maç sonucu) - Futbol Haberleri

        Charlton Athletic maça şu 11'le başladı: Jed Steer, Patrick Bauer, Jason Pearce, Chris Solly, Naby Sarr, Krystian Bielik, Tarique Fosu, Ben Reeves, Joe Aribo, Lyle Taylor, Nicky Ajose

        AFC Wimbledon mücadeleye şu 11'le başladı: Joe McDonnell, Tennai Watson, Ben Purrington, Terell Thomas, William Nightingale, Scott Wagstaff, Anthony Hartigan, Tom Soares, Anthony Wordsworth, Mitchell Pinnock, Andy Barcham

        Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz bitti. İlk yarıda AFC Wimbledon oyuncusu Mitchell Pinnock ile Charlton Athletic oyuncusu Krystian Bielik sarı kartla cezalandırıldı. 60. dakikaya gelindiğinde Charlton Athletic, Mark Marshall ile gol buldu: 1-0.

        86. dakikada Charlton Athletic, Mark Marshall ile gol buldu ve skoru 2-0 olarak değiştirdi.

        İkinci 45 dakikada AFC Wimbledon futbolcusu Scott Wagstaff ile Charlton Athletic futbolcusu Lyle Taylor sarı kart gördü.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Charlton Athletic takımında Ben Reeves ve Nicky Ajose oyundan çıkarken Mark Marshall ve Anfernee Dijksteel mücadeleye dahil oldu, AFC Wimbledon takımında ise Jake Jervis, Tyler Burey, James Hanson girerken Anthony Hartigan, Scott Wagstaff, Andy Barcham çıktı. Maçı Charlton Athletic 2-0 kazandı.

        1. dakikada Charlton Athletic oyuncusu Naby Sarr hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. 33. dakikada AFC Wimbledon oyuncusu Mitchell Pinnock hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa