Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Cenk Tosun siftahı yaptı! Cenk Tosun, Crystal Palace'la ilk golünü Manchester City'ye attı - Futbol Haberleri

        Devre arası transfer döneminde Everton'dan Crystal Palace'a kiralanan Cenk Tosun, yeni formasıyla golle tanıştı!

        Premier Lig'in 22. haftasında Manchester City'ye konuk olan Crystal Palace'ta sahaya ilk 11'de çıkan yıldız futbolcu, 39. dakikada kullanılan kornerde Gary Cahill'in topu indirmesiyle topla buluştu. Milli yıldız yaptığı vuruşla Ederson'u mağlup etti ve skoru 1-0'a getirdi.

        Bu sezon Premier Lig'de ikinci golünü kaydeden Cenk, yeni takımı Crystal Palace'la ise ilk golünü kaydetti. Daha önce Arsenal maçında oyuna sonradan giren ve 23 dakika süre bulan Cenk, gol atmayı başaramamıştı. Cenk Everton'la ise 3 Kasım 2019'da Tottenham karşısında attığı golle takımına 1 puan kazandırmıştı.

        AGÜERO'NUN GOLLERİ YETMEDİ

        Manchester City, 82 ve 87. dakikalarda Agüero'dan bulduğu gollerle skoru 2-1 öne geçerken; Crystal Palace, 90. dakikada Fernandinho'nun kendi kalesine attığı golle skoru 2-2'ye getirdi. Maçta başka gol olmayınca iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

        Bu sonucun ardından Crystal Palace, üst üste 4'üncü beraberliğini alırken, puanını 30'a çıkarttı. Manchester City ise 3 maç aranın ardından puan kaybederken, puanını 48'e yükseltti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa