Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 10. yeni bölümden ilk sahne! Adalı, Veli'yle hesaplaşabilecek mi?

        Çarpışam 10. yeni bölüm için izleyiciler heyecanlı bekleyişe geçti. Dün akşam yayınlanan 9. bölümün ardından 10. yeni bölümden bir sahne yayınlandı.Kerem’in annesiSerpil’i,Meral’in kurtardığının görüldüğü,Veli’ninAdalı’yı oyuna getirip, bir kez daha canını yaktığı,CemreileKeremarasındaki duygusal yakınlaşmanın güçlendiği,Adalı’nınMeltem’in maskesini düşürdüğü veAdem’in deVeli’nin muhbiri olduğu ortaya çıktığı bölümü,‘Çarpışma’tutkunları yine nefes nefese izledi.

        REKLAM

        ÇARPIŞMA 10. BÖLÜMDEN İLK SAHNE

        YENİ BÖLÜM DE HEYECAN DOLU!

        Adalı, saldırılarına devam eden Veli’ye karşı ne yapacak? Meral, Kerem’e Demir’le ilgili gerçeği söyleyecek mi? Selim’in şirketinde işe başlayan Zeynep’i bekleyen tehlike ne? Cemre ve Kerem arasındaki duygusal yakınlık nasıl bir hal alacak? Kadir, emniyetteki diğer hainin Adem olduğunu öğrenebilecek mi? Tüm bu sorular ve daha fazlası Çarpışma’nın yeni bölümünde yanıt bulacak. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefes nefese izlenecek yeni bölümde, birbirinde çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle 14 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

        SERPİL’İ, MERAL KURTARDI!

        Çarpışma’nın dün akşam yayınlanan bölümünde;Veli’nin annesini öldürdüğünü zannedenKeremşoka girdi.Kadir, Kerem, ZeynepveCemre, Serpil’i aramak üzere dışarı çıktıkları sırada,Serpil’in sesi duyuldu. Annesini ansızın karşısında görenKerembüyük bir mutluluk yaşadı. Bu sıradaMeralgeldi.Serpil, kendisini kurtaranınMeralolduğunu söyledi.

        REKLAM

        ZEYNEP TEHLİKELİ BİR İŞE SOYUNDU!

        Kadir’in, yıllardır hasretini çektiği annesine gitmeyip de kendisine yardıma gelmesinden vicdan azabı duyanZeynep,Kadir’in annesini bulmasına yardımcı olmak için elini taşın altına koydu.Kadir’in annesini bulmasının tek yolunun,Veli’ye ulaşmak olduğunu bilenZeynep, bir ipucu bulma umuduyla, tehlikeli olacağını bile bileSelim’in iş teklifini kabul etti.

        KEREM, DEMİR’İN KARŞISINA ÇIKTI!

        Annesinin başına silah dayayan kişininDemirolup olmadığını öğrenmek isteyenKerem, Demir’in karşısına çıktı ve onuMeral’le yüzleştirdi.Demir’in bu açığını kullanıp, ondan para sızdırmayı planlayanMeral, Demir’i ele vermedi.

        REKLAM

        CEMRE GÖNLÜNÜ AÇTI!

        Kerem’in annesini kurtarmış olmayı duygusal bir avantaja da çevirmeye çalışan Meral, sözleri ve davranışlarıyla Kerem ile Cemre arasında üstü kapalı bir kıskançlık krizin yaşanmasına neden oldu. Ancak Cemre, Zeynep’in de teşvik etmesi ile Kerem’e büyük bir adım attı ve onun kafasındaki gelecekle ilgili kaygı duvarlarını yıktı.

        VELİ, MERAL’İN ÖLÜM EMRİNİ VERDİ!

        Meral’in Demir’den şantajla para istediğini öğrenen Veli, Meral için infaz kararı aldı. Bu görevi de Meltem’e verdi. Aynı anlarda Adalı da, emniyetteki hainin Meltem olduğunu çözdü ve onu takibe aldı. Meltem’in yaptığı telefon konuşmasını duyan Adalı, Kerem’i arayıp Meral’i takip etmesini istedi. Demir’le buluşup, para alacağını zannederek metruk bir binaya giren Meral, karşısında Kerem’i gördü. Bu sırada Meltem geldi ve Veli’ye bilgi verdi. Veli, Meltem’e Kerem’i de öldürmesini söyledi. Meltem, Meral’i yaraladı. Kerem’i öldürmek üzereyken Adalı geldi ve Meltem’i etkisiz hale getirdi.

        REKLAM

        ADEM’İN DE MUHBİR OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

        Adalı, Meltem’i konuştururken aniden bir silah patladı ve Meltem vuruldu. Ateş edenin ise Adem olduğu görüldü. Adem’in de Veli’nin adamı olduğu ve Veli’nin onu, kız kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kadir’den intikam alması için yıllar önce polis olmaya teşvik ettiği anlaşıldı. Adem ile Veli’nin ölen kız kardeşinin birbirlerini çok sevdikleri ve Adem’in Adalı’ya bu nedenle kin tutuğu ortaya çıktı.

        ÇARPIŞMA #ANNEM ETİKETİYLE SOSYAL MEDYADA ZİRVEDE!

        ‘Çarpışma’, sosyal medyada da uzun süre konuşuldu ve bu hafta da zirvede yer aldı. Diziyle ilgili54 bintweetatıldı.‘Çarpışma’ #annemetiketi ile Twitter’da Türkiye'de16 saat,dünyada ise4 saat 35 dakikaTT listesinde kaldı.‘Çarpışma’, 9. bölümüyle; ABC1’de yüzde5.86rating ve yüzde12.18izlenme payı, AB’de yüzde6.03rating ve yüzde13.17izlenme payı,Total’de ise yüzde3.96rating ve yüzde8.46izlenme payı elde etti.

        REKLAM

        Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız- Ufuk Hakan Eren’in yaptıkları, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

        "ANNEM..."

        "ŞAŞIRTIYORSUN BENİ..."

        İKİNCİ MUHBİR ADEM!

        "OĞLUMUN ÖLDÜĞÜNE İNANMIYORUM!"

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa