Caner Erkin'in Bülent Yıldırım öfkesi dinmiyor!
Beşiktaş'ın Galatasaray'a 2-0 kaybettiği derbideki taç pozisyonu hala tartışılırken Caner Erkin'in hakem Bülent Yıldırım'a tepkisinin sürdüğü öğrenildi
- 10
Kartal'ın orta sahasının iki ismi Necip Uysal ve Atiba Hutchinson da maçın ardından yaptığı açıklamalarda Yıldırım'ın tüm takdir haklarını ev sahibinden yana kullanarak kendilerini sindirdiğini savundular.
- 11
Beşiktaş yönetimi, hakem Bülent Yıldırım'ın hatalı kararları için uzun zamandır süren sessizliğini bozarken Merkez Hakem Kurulu'na da şikayette bulundu.
- 12
Kartal'ın kurula sunduğu raporda 5 madde öne çıkarken şu ifadeler yer aldı:
-
- 13
1 - Galatasaray’ın ilk golünü attığı pozisyon öncesinde taç atışı kararı yanlıştı. Top kesinlikle Caner'e çarpmadı.
- 14
2 - Lens’in Marcao ile çarpışıp sarı kart gördüğü pozisyonda, faulü arkadan gelen Galatasaraylı oyuncu yaptı.
- 15
3 - Necip faul yapmadan topu rakibinden aldı ancak haksız bir faul kararı verildi. Takımımızın gollük atağı kesildi.
-
- 16
4 - Caner’e Belhanda ile, Vida’ya da Diagne ile girdiği pozisyonda gösterilen sarı kartlar yanlıştı.
- 17
5 - Bülent Yıldırım tüm takdir haklarını ev sahibinden yana kullanarak takımımızı sindirdi.
- 18
-
- 19
- 20