Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Korona aşısı olan Çağla Şikel'in koronavirüs test sonucu çıktı - Son dakika Magazin Haberleri
        • 1

          Aralık ayında koronavirüs aşısı için gönüllü olan manken ve sunucu Çağla Şıkel, pozitif bir vaka ile temas halinde bulundu. Durumu öğrenen Şıkel, soluğu hastanede aldı ve Covid-19 testi yaptırdı.

        • 2

          NEGATİF ÇIKTI

          Geçtiğimiz ay faz 3 gönüllüsü olarak coronavac aşısı olan Şıkel, testinin negatif çıktığını açıkladı. Ünlü manken, "Temaslı geçmişim olması ihtimaliyle test yaptırdık, sonucum negatif." dedi.

          TEPKİLERE İSYAN ETMİŞTİ

          Şıkel, aşı olduktan sonra, ‘Nasıl aşı oldunuz, size ayrımcılık mı yapıldı?’ gibi yorumlarına isyan etmişti.

          41 yaşındaki Şıkel, "Yanlış anlaşılmalar olduğunu görünce bir bilgilendirme yapmanın gerekli olduğunu düşündüm. "Ben her 18/59 yaş arası vatandaşın hakkı olan 'Çin aşısı Faz 3' çalışmalarına Sağlık Bakanlığı'mıza başvurarak gönüllü olarak katıldım. Bu çalışmaya denek olarak katılan 8 bin vatandaştan biriyim." demişti.

        • 3

          Şıkel ayrıca, "Bana yapılan aşı da olabilir plesebo da olabilir. Çünkü sistem tüm dünyada böyle işliyor. Sonucunu, Faz 3 çalışması sonuçlandığında herkes gibi ben de öğrenmiş olacağım. Öncelik sağlık çalışanımız ve 65 yaş üstü kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızken, benim aşı olmam söz konusu değildir. Aslında siz benim aşı olup olmadığıma değil de, cesaretime inanamadınız." ifadelerini kullanmıştı.

        • 4

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa