Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Müzik Büyükada'da Bienal konseri

        Büyükada muhteşem bir konsere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İngiltere'nin en saygın konservatuarlarından müzisyenler, Türkiye Ulusal Gençlik Filarmoni Orkestrası müzisyenleri ile birlikte Şef James Ross yönetiminde dinleyicileri unutulmaz bir müzikal yolculuğa çıkaracak. Konser 22 Eylül Pazar, saat 19.00'da Büyükada San Pacifico Latin Katolik Kilisesi'nde gerçekleştirilecek.

        Bu yıl ikincisi düzenlenen konser serisi, 16. İstanbul Bienali’nin mekanlarından biri olan Büyükada’da, Bienal’in teması “Yedinci Kıta” ile uyumlu olarak, kültür-doğa birlikteliğini yansıtan özenle seçilmiş eserlerden oluşuyor.

        Şef James Ross
        Şef James Ross

        Konserde, Londra Kraliyet Müzik Koleji, Kraliyet Müzik Akademisi, Imperial College, Guildhall Müzik ve Drama Akademisi ve Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrasından müzisyenler Yalçın Tura, Enginlerden Yücelerden; Çaykovski, Yaylı Çalgılar Serenadı; Hindemith, Klarnet ve Yaylı Orkestra için Varyasyonlar ve Donizetti, Klarnet ve Yaylı Orkestra için Konçertino eserlerini müzikseverlerle buluşturacak. Konserde solist olarak, Samsun Devlet Opera Orkestrası'ndan Klarnet sanatçısı Özlem Çelik yer alıyor.

        Klarnet sanatçısı Özlem Çelik
        Klarnet sanatçısı Özlem Çelik
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa