Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce Mustafakemalpaşa ilçesindeki Züferbey Camii’nin çevresi güzelleştirildi.

        Bursa şehir merkezinde olduğu gibi 17 ilçede tarihi eserleri ayağa kaldırıyor. Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’da bir caminin daha çevresini düzenleyerek vatandaşların istifadesine sundu. İlçe merkezinde yer alan Züferbey Camii’nde şadırvan, yürüyüş yolları ve oturma birimleriyle birlikte toplam 2 bin 120 metrekarelik açık alan elden geçirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda Züferbey Camii yeni görüntüsüne kavuştu.

        Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Bursa şehir merkezinde olduğu gibi ilçelerde de tarihi ve kültürel miras çalışmalarının, cami düzenlemelerinin bütün hızıyla sürdüğü ifade edildi. Açıklamada, ecdat yadigârı eserlerin yanı sıra yakın tarih yapılarının da daha işlevsel hale getirildiği belirtilerek, benzer faaliyetlerin kesintiye uğramadan süreceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa