Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'nın İnegöl ilçesinde zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde, yüksek sesle müzik dinleyen 88 araç sahibine cezai işlem uygulandı.

        Belediyeden yapılan açıklamada, İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, araç içinde yüksek sesli müzik dinleme gibi konularla ilgili gerekli cezai işlemi uygulayarak etkin mücadelesini sürdürdüğü duyuruldu.

        Vatandaşların şikayetleri üzerine harekete geçen zabıta ekiplerinin gerek sivil gerekse resmi olarak yapılan denetimlerde 88 araç sahibine gürültü kirliliğinden cezai işlem uyguladığı bildirilen açıklamada, "Çevreye rahatsızlık veren konularla ilgili denetimlerini sıklaştıran İnegöl Belediyesi, bu tür durumlarda işlem yapmaya devam edileceğini bildirerek aynı zamanda 'Müziğin sana özel kalsın, çevrendekiler rahatsız olmasın'’ sloganı ile paylaşımlarda bulunarak farkındalık oluşturmaya devam ediyor." ifadesi kullanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa