Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Burak Akkul'un sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Burak Akkul kimdir? - Magazin haberleri
        • 1

          Çok Gezenti isimli gezi programında sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

        • 2


          Belirtiler sonrası koronavirüs testi yapılan Akkul'un sonuçları pozitif çıktı. Ünlü sunucudan sonra eşi Seda Akkul da karantinaya alındı.

        • 3

          Bugün Burak Akkul'un durumuyla ilgili, 5 semptomdan 4'ünün iyileştiği sadece bir belirtinin kaldığı onun da bu süre içinde kaybolacağı iddia edildi.

        • 4

          Ünlü sunucunun eşi Seda Akkul'un ağabeyi Hüseyin Aslan Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Şu anda böyle bir gelişmeyi teyit etmek mümkün değil. Doktorları durumun stabil olduğunu ve tedavinin devam ettiğini söylüyorlar." dedi.

        • 5

          Kardeşinin durumuyla ilgili de açıklama yapan Aslan, "Seda evde ve fiziken durumu çok daha iyi. Kendini evde izole ediyor. Telefonla görüşüyoruz, psikolojisini iyi tutmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

        • 6

          BURAK AKKUL HAKKINDA

          Burak Akkul, 1972'de Kırklareli'de dünyaya geldi.

          Mizah yazarı Burak Akkul Teve2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli programda gittiği ülkeler hakkında bilgiler vermektedir.


        • 7

          Lise döneminde karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile sıra arkadaşı olduğunu belirten Burak Akkul Komikaze'nin isim babasıdır.

          Çılgın Bediş'in bir kaç sezon yazarlığını, ayrıca Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen, Cem Özer, Metin Uca ve Mesut Yar'ın sundukları şov programlarının metin yazarlığını da yapmıştır.

          20 yılın üzerinde bu sektörde yer almaktadır.

        • 8

          Hayat Sen Değilsin, Türkçe Aşk Laçkadır ve Hayattan Çok Çektim kitaplarının da yazarıdır.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa