Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bruce Willis için ortak Babalar Günü kutlaması! Tüm aile usta oyuncu için bir arada - Magazin haberleri
        • 7

          Söz konusu paylaşımda Bruce Willis'in 5 kızıyla ayrı ayrı çekilen fotoğrafları yer aldı.

        • 8

          Bu özel anların çok önemli olduğunu belirten takipçiler de ünlü oyuncunun Babalar Günü'nü kutladı.

        • 9

          Bir sosyal medya kullanıcısı "Gerçekten dokunaklı" diye yazdı. Bir başkası da şu ifadeleri kullandı; "Babalar Günü'n kutlu olsun."

        • 10

          BELİRTİLER YILLAR ÖNCE BAŞLADI

          Bruce Willis'te hastalığın etkilerinin bir anda çıkmadığı aslında ünlü oyuncunun bir süredir bazı tuhaf belirtiler gösterdiği de ileri sürülmüştü. Bruce Willis'in, 17 yıl boyunca onun dublörlüğünü yapan Stuart F. Wilson, "Son birkaç yıldır değişmişti. Fakat bir şeylerin yolunda gitmediği de o kadar belirgin değildi. Afazi hastalığına yakalandığının açıklanmasından birkaç ay önce ise Willis'in sette çok farklı davranıyordu. Bazen onunla konuştuğumuzda dikkati dağınık görünürdü. Unutkanlık dışında başka bir sorunu olduğunun farkına varmıştım" ifadelerini kullanmıştı.

        • 11

          5 ÇOCUK BABASI

          Öte yandan 1987 - 2000 arasında oyuncu Demi Moore ile evli olan Bruce Wilis’in bu evlilikten Rumer, Scout ve Tallulah adında üç kızı bulunuyor. 2009'da model Emma Heming ile evlenen Willis'in bu evlilikten de Mabel ve Evelyn adında iki kızı oldu.

        • 12

          Bruce Willis'in Heming ile kurduğu aileyle sık sık bir araya gelen Demi Moore'un, Willis'in eşi Emma Heming ile çok iyi anlaştığı biliniyor. Demi Moore, eski eşi Bruce Willis’e hastalık teşhisi sonrasında destek olmayı sürdürdü.

          Fotoğraflar: Instagram, AP

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa