Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Boyner'in "Çılgın Kelebek İndirimi" başladı! Hangi ürünler indirimli olacak? - İş-Yaşam Haberleri

        Boyner indirimlerinde milyonlarca üründe net yüzde 50 indirimin uygulandığı kampanya boyunca, saat 00.00'a kadar 37 şehirdeki 118 Boyner mağaza açık olacak.

        Sezon sonu indirimli fiyatlar

        Kampanya ile dünyaca ünlü birçok marka ile Türkiye’nin tanınan markalarını ve Boyner özel markalarının ürünlerini, sezon ortasında sezon sonu indirimli fiyatlarından satın alabilecek. Boyner'de sayısız üründe net yüzde 50 indirim uygulanırken, sevilen markalar da Çılgın Kelebek'e özel fiyatlarla tüketicilerin karşısına çıkacak. Kadın, erkek, çocuk giyimden, ayakkabı ve çantaya, spor giyim ve spor ayakkabıdan mont ve kabana, kozmetikten aksesuar ve ev tekstiline kadar 4 milyondan fazla üründe net yüzde 50 veya üstünde indirim sağlayan Çılgın Kelebek, perakende gündemine hareketlilik getirecek.

        Tüketiciler indirim kampanyasındaki "çılgın indirimler" sayesinde sonbahar-kış sezonunda ihtiyaç duydukları giysileri uygun fiyatlarla alabilecek.

        Ayrıca Çılgın Kelebek, yeni yıla geri sayım başlamışken yılbaşı alışverişini de en uygun koşullarda yapmaya yardımcı olacak. Kış alışverişinin vazgeçilmez parçalarını oluşturan farklı kesim ve kumaşlardaki paltolardan kabanlara, botlardan çizmelere, atkılardan kazaklara, eldivenlerden kaşkollara kadar sayısız ürün tüketicilerle buluşacak.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa