Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berrak Tüzünataç: Hayalim dansöz olmaktı
        • 1

          Oyuncu Berrak Tüzünataç, samimi açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan Tüzünataç, bir itirafta bulundu.

        • 2

          "HAYALİM DANSÖZ OLMAKTI"

          Hello Dergisi'ne konuşan ünlü oyuncu, "Çocukluk hayalim dansöz olmaktı." dedi. Berrak Tüzünataç, sözlerine, "Dansöz olmak istiyormuşum. Bu kararım pek teşvik edilmemiş olacak ki ilkokulda bilim kadını olmak istediğimi beyan etmişim bir anket defterinde. Sonuç olarak oyuncu oldum. Buyurun size tatlı, kısa bir fıkra..." şeklinde devam etti.

        • 3

          "GÜZELLİK KAVRAMI TAMAMEN PSİKOLOJİK"

          Şu sıralar bir ilişkisi olmadığının altını çizen ve güzelliğin avantajlı hallerini yaşadığını ifade eden Tüzünataç, "Güzellik kavramı tamamen psikolojik ve o kadar baskın ki... Niyetim 10 yıl içinde bu bedenden bağımsız yürüyen bir kariyere sahip olmak. Yazmak, çizmek gibi... Bu sistemin kadından beklentisi o kadar zor ki. Bu angajmanlardan ayrılıp, senaryo yazarlığına vakit ayırmam çok zor." diye konuşmuştu.

        • 4

          "BAĞLANMA PROBLEMİM VAR"

          "Şu an yalnızım." şeklinde konuşan Berrak Tüzünataç, "Bir süre single (yalnız) kalma ihtiyacım vardı ve bir türlü kalamıyordum. Kendimle baş başa kalıp, işime odaklanmak istiyorum. Benim biraz bağlanma problemim var. Ama her ilişkimi de yoğun yaşarım. Uzun boylu erkek severim. Yetenek de çok çekici bir şey. Mizah da benim için önemli." demişti.

        • 5

          "ŞANSLI BİR BAŞLANGIÇ OLDU"

          Öte yandan oyunculuğa nasıl başladığını da anlatan Tüzünataç, şu ifadeleri kullanmıştı:

          İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde okuyordum. Staj için CNN Türk'e gittim. Oradaki insan kaynakları müdürü annemden, babamdan daha hızlı tanıdı beni, 'Sanatla ilgili bir bölüme yollayalım kızımızı' dedi. Ben ekonomiyle ilgili bir bölüme gönderileceğimi zannederken, 'Afiş' programına staja yolladı. O sırada BKM bir workshop açmıştı. Ona katıldım. Katılan herkesi 'Organize İşler'de oynattılar. Türk sinemasına at üstünde girdim! Çok havalı bir girişti. Çok şanslı bir başlangıç oldu. Sonra da devamı geldi.

        • 6

          İŞTE O SAHNE

          37 yaşındaki oyuncu, 2005 yapımı 'Organize İşler'de ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın canlandırdığı mafya babası 'Müslüm Duralmaz'ın sevgilisi 'Ebru' karakterine hayat vermişti. Ünlü isim, ilk sahnesinde at üstünde görünmüştü. Berrak Tüzünataç, ata bindiği ilk sahnesinde de Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik ve Erdal Tosun'la kamera karşısına geçmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa