Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri İsrail'in Gazze'deki Nuseyrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıyı protesto etti.

        Gülistan Caddesi'nde toplanan grup, "Kahrolsun İsrail", "Dünya sessiz, insanlık sessiz", "Kalkın bu zulme dur deyin" yazılı pankart ve dövizler taşıdı.

        Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından grup adına basın açıklamasını okuyan Batman Umut Kervanı Derneği Başkanı Nurettin Teymur, dün Nuseyrat Mülteci Kampı'nda yüzlerce Filistinlinin katledildiğini söyledi.

        Teymur, bu katliamların tarihe geçtiğini ve unutulmayacağını dile getirerek, İsrail’in her gün yeni bir katliama imza attığını belirtti.

        İsrail'in hiçbir uyarıyı ciddiye almadığını dile getiren Teymur, bir an önce İsrail’e yönelik caydırıcı adımlar atılması gerektiğini sözlerine ekledi.

        Okunan duanın ardından grup dağıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa