Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da, şehit yakınları ve gazilere Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni'nde konuştu. Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin olarak son dakika açıklamalarda bulunan Başbakan Yıldırım, harekatın son terörist yok oluncaya kadar devam edeceğini söyleyerek, "Bölgede oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu başlarına yıkacağız. Ona buna güvenmesinler. Unutmasınlar, çay gider, kum kalır" dedi.

ZEYTİN DALI HAREKATI'NDA YATAY HAREKETLİLİK! 3 CEPHE BİRLEŞİYOR Zeytin Dalı Harekatı'nın 4. gününde TSK, Afrin'de 8 kilometre derinde hat kuruyor, açılan 3 cephe birleştiriliyor

Yıldırım'ın açıklamaları:

Gazilerimiz vatan ve millet savunması uğruna gazilik şerefine nail oldular. Bin yıldır biz bu topraklarda yaşıyoruz. Mübarek şehitlerimizin, yiğit gazilerimizin fedakarlıkları olmasaydı, değil bin yıl, bir yıl bile bu topraklarda tutunamazdık. Bu topraklarda bin yıldır bulunan Türk devlet geleneğinin davası, insanlık davasıdır. Davamız barış ve kardeşlik davasıdır. Yakın geçmişte, terörle mücadelede, 15 Temmuz ve sınır ötesi operasyonlarda şehit düşen, gazi olan kardeşlerimiz bu davanın önemli neferleridir. Her biri günümüzün Alparslan'ı, Fatih Sultan'ı, Mustafa Kemal'idir. Şanlı tarihimizin kahramanlarıdır.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ